2ο Διεθνές Συνέδριο ώμου “Athens Shoulder Course” στην Αθήνα -- "Η Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του ..." -- 17 Ιανουαρίου 2018
Γιατί να περιμένεις το Σεπτέμβρη προκειμένου να αποκτήσεις αξιόπιστο & ... -- "ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ..." -- 16 Ιανουαρίου 2018
Μύθοι και αλήθειες για την αρθροπλαστική γόνατος. -- "Ολοένα περισσότεροι άνθρωποι ..." -- 15 Ιανουαρίου 2018
Ορθοπεδικές κακώσεις: Ποιες οι επιπτώσεις της λανθασμένης διάγνωσης; -- "Την επαλήθευση της αρχικής διάγνωσης ..." -- 14 Ιανουαρίου 2018
Καρκίνος προστάτη: Μπορώ να μειώσω τον κίνδυνο; -- "Υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ..." -- 13 Ιανουαρίου 2018
Πρωτοποριακή ρομποτική επέμβαση σε νεφρούς με πολλαπλούς όγκους από Έλληνα ... -- "Πρωτιά σε ευρωπαϊκό επίπεδο αποτέλεσε η ..." -- 12 Ιανουαρίου 2018
Ευαισθησία στο κρύο: Ένα παθολογικό πρόβλημα που μειώνει την ποιότητα ζωής. -- "Το πρόβλημα της ευαισθησίας στο ψύχος ..." -- 11 Ιανουαρίου 2018
Δωρεάν Σεμινάριο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Αντισύλληψη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα»

Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Αντισύλληψη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα», την Τετάρτη 20/12, 11:00 η ώρα, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9.

Με εισηγητή τον κο Τανιμανίδη Παναγιώτη, έμπειρο Μαιευτήρα-Χειρούργο- Γυναικολόγο, θα πραγματοποιηθεί μία διεξοδική ενημέρωση αναφορικά στην αντισύλληψη και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα αίτια μετάδοσης, την αντιμετώπιση αλλά κυρίως την πρόληψη ενάντια τους.

Δεδομένης της αύξησης του αριθμού των εκτρώσεων στην Ελλάδα, οι οποίες αγγίζουν τις 300.000 ετησίως από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, η ενημέρωση για τις σύγχρονες αντισυλληπτικές μεθόδους καθίσταται εξίσου επιτακτική με την πληροφόρηση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η έγκυρη πληροφόρηση για την αντισύλληψη, την πρόληψη και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, σε συνδυασμό με την γνωστοποίηση των κινδύνων που ελλοχεύει η έλλειψη ενημέρωσης και μη λήψης προφυλάξεων.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται προς όλους τους σεξουαλικά ενεργούς πολίτες και κυρίως τους νέους, για να τονιστεί ότι η απόλαυση της ερωτικής ζωής συμπορεύεται με την ασφάλεια και πρόληψη που απαιτείται πριν και κατά τη διάρκεια της επαφής. Η Υγεία είναι εκείνο το στοιχείο που χρειάζεται κάθε ζωντανός οργανισμός για μία ισορροπημένη ζωή, ενώ η γνώση και η ενημέρωση καθίστανται αναγκαίες για τη διατήρησή της.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ/ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2  ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406, www.iekalfa.gr/ www.alfa-studies.gr

2ο Διεθνές Συνέδριο ώμου

Η Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Υγεία

Γιατί να περιμένεις το

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΜΕ

Μύθοι και αλήθειες για

Ολοένα περισσότεροι άνθρωποι υποβάλλονται σε

Ορθοπεδικές κακώσεις:

Την επαλήθευση της αρχικής διάγνωσης και

Καρκίνος προστάτη: Μπορώ

Υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του