Παρουσίαση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου -- "Πρόληψη καρκίνου: Αλλαγές στο τρόπο ..." -- 15 Φεβρουαρίου 2018
Καρκίνος προστάτη: Ποιοι ασθενείς δεν χρειάζονται θεραπεία -- "Όταν ένας άνδρας μαθαίνει ότι έχει ..." -- 11 Φεβρουαρίου 2018
Πάρκινσον: Σημαντική βελτίωση με εμφύτευση φορητής αντλίας -- "Σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων των ..." -- 10 Φεβρουαρίου 2018
Γενετική: Επαναστατικό βήμα για την εξέλιξη της εξατομικευμένης θεραπείας. -- "Γενετιστές από το Πανεπιστήμιο της ..." -- 09 Φεβρουαρίου 2018
Ερεθισμένος λαιμός -- "Η ευαισθησία στο λαιμό είναι παθολογικό ..." -- 08 Φεβρουαρίου 2018
Ανακοίνωση ΣΦΕΕ για τα πρόσφατα θέματα στο χώρο του φαρμάκου -- "Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2018 – Με ..." -- 07 Φεβρουαρίου 2018
Θυλακίτιδα ωλεκράνου: Γιατί κινδυνεύουν σπουδαστές αλλά και τεχνίτες; -- "Έχετε τη συνήθεια να στηρίζετε το ..." -- 06 Φεβρουαρίου 2018
«Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας & Laser»

Η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής με τη συνεργασία των The Dermatologic & Aesthetic Surgery International League (DASIL) και The European Register of Phlebologists, διοργανώνουν στις 2-4 Φεβρουαρίου 2018, στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, το

«Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας & Laser».

Η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώνεται στις Εφαρμογές Βοτουλινικής Τοξίνης (Botox), το Χημικό Peeling, τη Δερμαπόξεση και τα Ενέσιμα Εμφυτεύματα, τη Λιποαναρρόφηση, Λιπογλυπτική και Λιποπρόσθεση, τη Χειρουργική του Δέρματος και των Ονύχων, τη Βλεφαροπλαστική, την Κρυοχειρουργική και Ηλεκτροχειρουργική, τη Μεταμόσχευση Τριχών, τη Σκληροθεραπεία, τη Φωτοδυναμική Θεραπεία και Φωτοανάπλαση, τη Μεσοθεραπεία, την Αποτρίχωση, τις Μελαγχρωματικές και Αγγειακές βλάβες και τις Εφαρμογές Laser.

Το κυρίως πρόγραμμα, πλαισιώνεται από Πρακτικές Εξασκήσεις και Workshops, τα οποία διεξάγονται στις 31 Ιανουαρίου και στην 1 Φεβρουαρίου, τόσο στο Ίδρυμα Ευγενίδου όσο και στην Κλινική Ρέα και έχει καταρτιστεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, κο. Κωνσταντίνο Νεαμονιτό σε συνεργασία με το Δ.Σ. της επιστημονικής εταιρείας. Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, ειδικευμένοι στα παραπάνω θέματα δερματοχειρουργικής, αισθητικής δερματολογίας και εφαρμογών laser, απαρτίζουν τη λίστα των προσκεκλημένων προέδρων, ομιλητών και εκπαιδευτών του συνεδρίου.

Κατά τη διάρκεια του κυρίως προγράμματος (2-4 Φεβρουαρίου), θα λειτουργεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, περιμετρικά της κυρίως αίθουσας των συνεδριάσεων,  έκθεση προϊόντων και μηχανημάτων των εταιρειών-χορηγών του Συνεδρίου. Οι εταιρείες που συμμετέχουν, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκδήλωσης καθώς, η συνδρομή αυτών τόσο οικονομικά όσο και με την προσφορά υλικών και εξοπλισμού για τις Πρακτικές Εξασκήσεις και τα Workshops, τις καθιστά αρωγούς στην επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου.

Η προσέλευση των ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών αναμένεται αθρόα, ενώ το συνέδριο απευθύνεται στα Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, στους δερματολόγους μη-μέλη αυτής καθώς και στους ειδικευόμενους δερματολογίας.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο, μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα

www.derma-surgery.gr

Παρουσίαση για την

Πρόληψη καρκίνου: Αλλαγές στο τρόπο ζωής από