Δείκτης υγείας ιδιωτικός φορέας παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης.

Ο Δείκτης Υγείας είναι ένας έγκυρος ιδιωτικός φορέας παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης που λειτουργεί από το 1997.Τα υπερσύγχρονα, υψηλής τεχνολογίας εργαστήριά του είναι στελεχωμένα με ειδικούς επιστήμονες ιατρούς, βιοχημικούς, βιολόγους, μετεκπαιδευμένους σε μεγάλα πανεπιστημιακά κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης και παρέχουν αξιόπιστη εργαστηριακή διάγνωση.


Ο Δείκτης Υγείας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση των ασθενών για άμεση, υπεύθυνη και αποτελεσματική προσέγγιση των ιατρικών τους προβλημάτων, στηριζόμενος στο σύγχρονο εξοπλισμό και το υψηλής κατάρτισης επιστημονικό δυναμικό του.
Ο Δείκτης Υγείας είναι ένας έγκυρος ιδιωτικός φορέας παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης που λειτουργεί ως ιατρικό διαγνωστικό κέντρο από το 1997.

Τα υπερσύγχρονα, υψηλής τεχνολογίας εργαστήριά του είναι στελεχωμένα με ειδικούς επιστήμονες ιατρούς, βιοχημικούς, βιολόγους, μετεκπαιδευμένους σε μεγάλα πανεπιστημιακά κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης και παρέχουν την πλέον αξιόπιστη εργαστηριακή διάγνωση.

Οι αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας του Δείκτη Υγείας είναι πιστοποιημένες με ISO 9001:2008 για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργούνται στην εταιρεία μας αποσπούν πάντα τις υψηλότερες βαθμολογίες του Εθνικού Συστήματος Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας αποτελεσμάτων (ΕΣΕΑΠ).

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2108665500

www.diktisygeias.com