Διάφοροι παράγοντες, όπως η διατροφή, η κληρονομικότητα, οι ορμόνες, η άσκηση, τα συμπαρομαρτούντα νοσήματα επηρεάζουν τον τύπο κατανομής λίπους σε κάθε άνθρωπο.
Περισσότερα...Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι για 17η συνεχή χρονιά η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, διοργανώνουν Θεματική διαδραστική εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.
Περισσότερα...Πολλές μελέτες υποστηρίζουν ότι τα οφέλη από την κατανάλωση πρωινού γεύματος είναι πολλά, ειδικά όταν συμπεριλαμβάνει πρωτεΐνες. Ένα πρωινό υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες μπορεί συμβάλει στη διαχείριση του σωματικού βάρους, διατηρώντας τη μυϊκή μάζα και ενισχύοντας τον κορεσμό.
Περισσότερα...Γιατί Σύμβουλος Διατροφής?
O Σύμβουλος Διατροφής έχει τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, που είναι απαραίτητες για να συμβουλεύει και να καθοδηγεί ασθενείς ή υγιή άτομα στον ορθό τρόπο διατροφής.
Περισσότερα...Κάθε χρόνο περισσότεροι από 23 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση. Οι πιο συχνές αιτίες της τροφικής δηλητηρίασης είναι ιοί και βακτήρια, αλλά μπορεί να οφείλονται και σε παράσιτα ή ακόμα και σε τοξίνες.
Περισσότερα...Δημοφιλή Άρθρα
Συνέδρια
Πρώτες βοήθειες Επιλογές
ΕΚΑΒ – ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ...
Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ...
Δόντια: Πρώτες βοήθειες ...
Η στοματική κοιλότητα καλύπτει μόλις το 1% του ανθρώπινου ...