Τίτλοι Νέων:
Υαλουρονικό οξύ: Πώς αναβαθμίζει την ερωτική μας ζωή; -- "Τα γνωστά από την αισθητική ιατρική ..." -- 11 Αυγούστου 2023
Καλοκαίρι: Θεραπευτική αντιμετώπιση κιρσών με ενδοαυλικό laser -- "Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ..." -- 10 Αυγούστου 2023
InnoHealth Forum 2023 | Ηγέτες του Χώρου της Ηλεκτρονικής Υγείας Ενώνονται ... -- "Με το μότο “Innovate. Collaborate. Meet ..." -- 10 Αυγούστου 2023
Προκήρυξη - Ανακοίνωση προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών. «Θρόμβωση και ... -- "Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών ..." -- 10 Αυγούστου 2023
Yπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο HealthSpot του Ομίλου HHG στη Σαντορίνη -- "Ένα νέο υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο ..." -- 09 Αυγούστου 2023
Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ): Στο κόκκινο παραμένουν οι ελλείψεις ... -- "Στο κόκκινο παραμένουν οι ελλείψεις ..." -- 07 Αυγούστου 2023
Φωτογήρανση: Οι συνέπειές της στο δέρμα και antiaging tips -- "Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, απώλεια ..." -- 06 Αυγούστου 2023
Σπούδασε ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο κορυφαίο ΚΔΒΜ, με απεριόριστη πρακτική!

Γιατί Σύμβουλος Διατροφής?

O Σύμβουλος Διατροφής έχει τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, που είναι απαραίτητες για να συμβουλεύει και να καθοδηγεί ασθενείς ή υγιή άτομα στον ορθό τρόπο διατροφής.

Η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση δίνει τη δυνατότητα απασχόλησης ως σύμβουλος διατροφής σε μαζικά κέντρα διατροφής (π.χ. Οίκοι ευγηρίας, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ινστιτούτα – κέντρα αδυνατίσματος, αθλητικά κέντρα, βιομηχανίες παρασκευής φαγητών) και ως προσωπικό σε ινστιτούτα – κέντρα αδυνατίσματος υπό τις οδηγίες διαιτολόγου. Ο απόφοιτος μπορεί επίσης να ιδρύσει τη δική του Συμβουλευτική Μονάδα Διατροφικής Ευεξίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

- Σπουδαστές/απόφοιτους δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ με κατεύθυνση τους κλάδους Υγείας και Διαιτολογίας – Διατροφής

- Σπουδαστές/απόφοιτους ΤΕΦΑΑ

- Γυμναστές και Personal Trainers

- Άτομα που τους ενδιαφέρει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο τομέα της διατροφής και διαιτολογίας

- Άτομα που εργάζονται σε αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια ή διαιτολογικά γραφεία

- Άτομα που θέλουν να εργαστούν σε Ινστιτούτα Ομορφιάς και αδυνατίσματος

- Αθλητές, Προπονητές

- Άτομα που είναι υπεύθυνα για την σίτιση σε χώρους όπως παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία κτλ

- Για επαγγελματική εξειδίκευση σε επαγγελματίες της εστίασης που είναι υπεύθυνοι για το μενού

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

• Αρχές Διατροφής
• Μοριακή Βιολογία και Γενετική
• Μικροβιολογία
• Ανθρώπινες Σχέσεις –Επικοινωνία
• Νοσολογία
• Χημεία Τροφίμων
• Βιοχημεία
• Ψυχοκοινωνιολογία και Διατροφή
• Κλινική Διατροφή
• Θεραπευτική Διαιτολογία
• Αθλητισμός και Διατροφή
• Ψυχολογία και Διατροφή
• Παιδιατρική Διατροφή
• Δεοντολογία Επαγγέλματος
• Οργάνωση και Διοίκηση Διαιτολογικών Χώρων
• Υγιεινή & Ασφάλεια στους εργασιακούς χώρους

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση υψηλού επιστημονικού επιπέδου και πρακτική εκπαίδευση σε θέματα διατροφής, διατροφικής αξιολόγησης, διαχείρισης ειδικών διατροφικών προγραμμάτων, ψυχολογίας της διατροφής και πολλών άλλων σχετικών θεμάτων.

Γιατί στο ΚΔΒΜ ΕΛΔΕ STUDIES

Γιατί το ΚΔΒΜ ΕΛΔΕ STUDIES αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό Φορέα, ο οποίος αντιπροσωπεύει τον Κλάδο Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Δραστηριοποιείται ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Lifelong Learning Center (L.L.C.) με άδεια λειτουργίας από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας με την υπ’ αριθμόν 50120/Κ6 Υπουργική Απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως (ΦΕΚ 3094/τ. Β’/10-05-2023) και Aρ. Μητρώου: 2350120 και θετική διατύπωση γνώμης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’αριθμ. πρωτ. ΔΑ/6305/24-03-2023 Απόφαση (517/23-03-2023 Συνεδρίαση του Δ.Σ.).

• Γιατί το ΚΔΒΜ ΕΛΔΕ STUDIES διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, από την εισαγωγική επιμόρφωση μέχρι και την εξειδικευμένη κατάρτιση.

• Γιατί στην ΕΛΔΕ STUDIES έχουμε την απόλυτη πεποίθηση, πως για να γίνει κάποιος καλός Σύμβουλος Διατροφής, χρειάζεται πρώτα να έχει διαχειριστεί για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μία ευρεία γκάμα περιστατικών, ώστε με τον ίδιο τρόπο και την γνώση που κατέκτησε να έχει την ικανότητα να βοηθήσει και τους διαιτώμενούς του αργότερα. Επομένως, το πρόγραμμά μας είναι μοναδικό, καθώς περιλαμβάνει μέσα στην εκπαίδευση απεριόριστο χρόνο πρακτικής άσκησης στις Δομές της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας σε Κολωνάκι και Ριζούπολη (Άνω Πατήσια), για τον κάθε σπουδαστή.

• Γιατί ένα μεγαλύτερο μέρος της Εκπαίδευσης είναι πρακτικό σε πραγματικά περιστατικά, γεγονός που συντελεί στην ολοκληρωτική και καλύτερη κατανόηση των προσεγγίσεων σε ολόκληρο το φάσμα των περιστατικών και κατ’ επέκταση στην καλύτερη δυνατή αφομοίωση τους, από τους σπουδαστές!

• Γιατί οι Δομές της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας σε Κολωνάκι και Ριζούπολη (Άνω Πατήσια) διαθέτουν κορυφαίο διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εκπαιδευτικούς χώρους υψηλής ποιότητας!

• Γιατί το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΕΛΔΕ STUDIES αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες με πολυετή παρουσία στον τομέα της Διατροφής & Διαιτολογίας!

• Γιατί το πρόγραμμα σπουδών είναι ευέλικτο και σχεδιασμένο από κορυφαίους διατροφολόγους, με δυνατότητα υβριδικής παρακολούθησης!

• Γιατί το δικό μας Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι το μόνο με αμειβόμενη πρακτική άσκηση! Ο Σπουδαστής ξεκινά να εργάζεται μετά το 2ο έτος, με δικά μας περιστατικά και επί πληρωμή, έπειτα από τους τρεις πρώτους μήνες.

• Γιατί ο Σπουδαστής έχει Στήριξη, παράλληλη Εποπτεία και Καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, ώστε να νιώθει ασφαλής.

• Γιατί μετά την αποφοίτηση, προσφέρονται πολλαπλές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Ο απόφοιτος μπορεί επίσης να ιδρύσει τη δική του Συμβουλευτική Μονάδα Διατροφικής Ευεξίας που θα βασίζεται στην τεχνογνωσία της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας!

• Γιατί απλά το ΚΔΒΜ ΕΛΔΕ STUDIES είναι Πολύ περισσότερο από ένα απλό ΙΕΚ Διαιτολογίας!

Πληροφορίες & Εγγραφές: https://elde.gr/studies/simvoulos-diatrofis-spoudes-diaitologia/


Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία – ΕΛ.Δ.Ε. (Hellenic Nutritionists Society) είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την προαγωγή της Διατροφικής – Διαιτολογικής Επιστήμης στην Ελλάδα. Σκοπός είναι η προάσπιση της επαγγελματικής πράξης, η μελέτη διατροφικών διαταραχών και διατροφοεξαρτόμενων νοσημάτων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους. Μετά από 13 χρόνια συνεχών επιστημονικών παρεμβάσεων και κοινωνικών δράσεων στον τομέα της υγείας, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της Εκπαίδευσης με τη λειτουργία Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «ΕΛ.Δ.Ε. ΚΔΒΜ». Με τον τρόπο αυτό, η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών στον τομέα της διατροφής και της υγείας.

 

Δημοφιλή Άρθρα

Υαλουρονικό οξύ: Πώς

Τα γνωστά από την αισθητική ιατρική ενέσιμα

+ View

Καλοκαίρι: Θεραπευτική

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με τις

+ View

InnoHealth Forum 2023 |

Με το μότο “Innovate. Collaborate. Meet industry

+ View

Προκήρυξη - Ανακοίνωση

Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του

+ View

Φαρμακευτικός Σύλλογος

Στο κόκκινο παραμένουν οι ελλείψεις φαρμάκων.

+ View

Φωτογήρανση: Οι

Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, απώλεια ελαστικότητας,

+ View

ΧΑΠ και ζέστη:

Περαιτέρω δυσκολία να αναπνεύσουν αντιμετωπίζουν

+ View

Αποδίδουν καρπούς οι

Σε αναθεώρηση των καταλόγων με τα βασικά φάρμακα

+ View

Ενδιαφέροντα

Πρόοδος και εμπόδια στην ...

Η εφηβική σεξουαλικότητα είναι ορμητική σαν ...

+ View

Αγοραφοβία: Οι γυναίκες ...

Πάνω από το 1% του πληθυσμού ταλαιπωρείται από ...

+ View

Αιμαγγειοπερικύττωμα

Αιμαγγειοπερικύττωμα.

+ View

Συνέδρια

61ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό ...

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εκ μέρους του Διοικητικού ...

15ο Συνέδριο Παιδιατρικής ...

Χαιρετισμός ΠροέδρουΑγαπητές και Αγαπητοί μας Φίλοι και ...

8o Σχολείο ...

Χαιρετισμός Προέδρου Αγαπητοί συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά ...

2ο Πανελλαδικό Συνέδριο ...

Ως «Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων» έχει ...

Πρώτες βοήθειες Επιλογές

Δόντια: Πρώτες βοήθειες ...

Η στοματική κοιλότητα καλύπτει μόλις το 1% του ανθρώπινου ...

ΕΚΑΒ – ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ...

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ...

Πρώτες βοήθειες

Ορισμός Πρώτη Βοήθεια είναι η άμεση και προσωρινή φροντίδα ...

Πρώτες Βοήθειες για ...

Γενικά για τις αιμορραγίες Αιμορραγία είναι η διαφυγή αίματος ...

Scroll to top