Τίτλοι Νέων:
Υαλουρονικό οξύ: Πώς αναβαθμίζει την ερωτική μας ζωή; -- "Τα γνωστά από την αισθητική ιατρική ..." -- 11 Αυγούστου 2023
Καλοκαίρι: Θεραπευτική αντιμετώπιση κιρσών με ενδοαυλικό laser -- "Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ..." -- 10 Αυγούστου 2023
InnoHealth Forum 2023 | Ηγέτες του Χώρου της Ηλεκτρονικής Υγείας Ενώνονται ... -- "Με το μότο “Innovate. Collaborate. Meet ..." -- 10 Αυγούστου 2023
Προκήρυξη - Ανακοίνωση προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών. «Θρόμβωση και ... -- "Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών ..." -- 10 Αυγούστου 2023
Yπερσύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο HealthSpot του Ομίλου HHG στη Σαντορίνη -- "Ένα νέο υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο ..." -- 09 Αυγούστου 2023
Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ): Στο κόκκινο παραμένουν οι ελλείψεις ... -- "Στο κόκκινο παραμένουν οι ελλείψεις ..." -- 07 Αυγούστου 2023
Φωτογήρανση: Οι συνέπειές της στο δέρμα και antiaging tips -- "Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, απώλεια ..." -- 06 Αυγούστου 2023

Με το μότο “Innovate. Collaborate. Meet industry leaders in eHealth”, το InnoHealth Forum, η πρώτη διήμερη υβριδική έκθεση για την Ηλεκτρονική Υγεία έρχεται δυναμικά αυτό το φθινόπωρο, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα και online μέσω live streaming.

Περισσότερα...

Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή», το οποίο οδηγεί στην απονομή αντίστοιχου Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) και διέπεται από τον Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Περισσότερα...

Σημαντικά δεδομένα για τις Ηπατίτιδες B και C παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου της ΕΕΜΗ

Στις χώρες με χαμηλό επιπολασμό των Ιογενών Ηπατιτίδων κατατάσσεται πλέον η Ελλάδα, η οποία κάνει «βήματα» μπροστά στη διάγνωση και την αντιμετώπισή τους.

Περισσότερα...

Αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, η Boehringer Ingelheim Ελλάς προχώρησε στη δωρεά ενός υπερσύγχρονου οχήματος μεταφοράς προσωπικού, τύπου VAN 9 θέσεων, Sprinter (4x4), ενισχύοντας την ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Αττικής. Το όχημα βρίσκεται ήδη στη διάθεση των χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Σ.μη.Ε.Α.).

Περισσότερα...

O Όμιλος Hellenic Healthcare (HHG), με στόχο την ανάπτυξη της ιατρικής πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη χώρα μας, ξεκίνησε τη λειτουργία τoυ πολυιατρείου MyClinic Mykonos στα Aγγελικά της Μυκόνου, για την κάλυψη των αναγκών μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Η MyClinic Μykonos (πρώην SEA Medical), βρίσκεται στην καρδιά του νησιού, είναι ένα πολυδύναμο ιατρικό κέντρο που στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών υγείας όπως: διαγνωστικές εξετάσεις, ποικιλία ιατρικών ειδικοτήτων, τμήμα επειγόντων περιστατικών, κατ’ οίκον υπηρεσίες, θεραπείες ευεξίας (IV & Rejuvanate treatments), καθώς και υπηρεσίες ασθενοφόρου και αεροδιακομιδής.

Το πολυιατρείο διατηρεί συνεργασίες με ξενοδοχεία και τοπικές επιχειρήσεις, ενώ αναλαμβάνει και την υποστήριξη εκδηλώσεων όπου χρειάζεται υγειονομική κάλυψη. Μεταξύ άλλων στο Κέντρο βρίσκεται η υπερσύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης MyDialysis που εξυπηρετεί -εκτός του τοπικού πληθυσμού- νεφροπαθείς από το εξωτερικό που επισκέπτονται το νησί για διακοπές, ενισχύοντας έτσι τον ιατρικό τουρισμό στη χώρα μας.

Το πολυιατρείο είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τα θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Interclinic, City Hospital στην Καλαμάτα, Απολλώνειο και Αρεταίειο Ιδιωτικά Νοσοκομεία στην Κύπρο) και με τις άλλες δομές υγείας του Hellenic Healthcare Group για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Η MyClinic Μykonos είναι ένα από τα δώδεκα (12) διαγνωστικά κέντρα του ΗΗG με 6 ακόμα στην Αττική, 4 στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Σαντορίνης.

Δημοφιλή Άρθρα

Υαλουρονικό οξύ: Πώς

Τα γνωστά από την αισθητική ιατρική ενέσιμα

+ View

Καλοκαίρι: Θεραπευτική

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με τις

+ View

InnoHealth Forum 2023 |

Με το μότο “Innovate. Collaborate. Meet industry

+ View

Προκήρυξη - Ανακοίνωση

Το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του

+ View

Φαρμακευτικός Σύλλογος

Στο κόκκινο παραμένουν οι ελλείψεις φαρμάκων.

+ View

Φωτογήρανση: Οι

Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, απώλεια ελαστικότητας,

+ View

ΧΑΠ και ζέστη:

Περαιτέρω δυσκολία να αναπνεύσουν αντιμετωπίζουν

+ View

Αποδίδουν καρπούς οι

Σε αναθεώρηση των καταλόγων με τα βασικά φάρμακα

+ View

Ενδιαφέροντα

Εφίδρωση και ...

H έκκριση του ιδρώτα στο ανθρώπινο σώμα ...

+ View

Χέρια: Πώς να ...

Το συχνό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών είναι ...

+ View

Πώς να προστατευθείτε ...

Το πρόβλημα με την παρούσα, παγκόσμια εξάπλωση ...

+ View

Συνέδρια

61ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό ...

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εκ μέρους του Διοικητικού ...

15ο Συνέδριο Παιδιατρικής ...

Χαιρετισμός ΠροέδρουΑγαπητές και Αγαπητοί μας Φίλοι και ...

8o Σχολείο ...

Χαιρετισμός Προέδρου Αγαπητοί συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά ...

2ο Πανελλαδικό Συνέδριο ...

Ως «Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων» έχει ...

Πρώτες βοήθειες Επιλογές

Πρώτες βοήθειες

Ορισμός Πρώτη Βοήθεια είναι η άμεση και προσωρινή φροντίδα ...

Δόντια: Πρώτες βοήθειες ...

Η στοματική κοιλότητα καλύπτει μόλις το 1% του ανθρώπινου ...

ΕΚΑΒ – ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ...

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ...

Κακώσεις Αρθρώσεων - ...

Κακώσεις Αρθρώσεων Οι αρθρώσεις σχηματίζονται από την ένωση ...

Scroll to top