Κορόμηλο: γνωρίστε τα μυστικά του -- "Το κορόμηλο είναι ένα είδος φρούτου, το ..." -- 12 Ιουλίου 2019
Σχέση ιατρού – ασθενούς: Από την ενσυναίσθηση στον εμβολιασμό -- "Η ασθενοκεντρική προσέγγιση σύμμαχος ..." -- 11 Ιουλίου 2019
Έλεγξε τις γνώσεις σου για τον HPV! -- "Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία στην ..." -- 10 Ιουλίου 2019
Υπερπλασία προστάτη: Μπορεί να προκαλέσει διαταραχές του ύπνου; -- "Σοβαρές επιπτώσεις στη διάρκεια και ..." -- 26 Ιουνίου 2019
Σακχαρώδης διαβήτης: Πώς η τεχνολογία «απελευθερώνει» τους πάσχοντες -- "Ολοένα και πιο κοντά στην όσο το ..." -- 24 Ιουνίου 2019
Πρωκτικές ραγάδες. Προσοχή συνιστούν οι ειδικοί. -- "Ένα στα δέκα άτομα (άνδρες και ..." -- 23 Ιουνίου 2019
Βία στα γήπεδα: Το Πανεπιστήμιο λαμβάνει θέση

Η βία στους αγωνιστικούς χώρους συχνά αμαυρώνει τον αθλητισμό και εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας. Μία συνεδρία του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα» είναι αφιερωμένη στην ανάλυση των αιτιών και τα μέτρα πρόληψης του σοβαρού αυτού θέματος. Η συνεδρία έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 13:00 στην αίθουσα ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ στο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Εισηγήσεις επί του θέματος θα πραγματοποιήσουν οι Χ. Τσορμπατζούδης, Καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας με έμφαση τις Εφαρμογές, ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, ο Μ. Παπαλουκάς, Καθηγητής Αθλητικού Δικαίου από το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθώς και οι δημοσιογράφοι Α. Σταμπουλής, Β. Μάστορας και Ν. Πετρουλάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) Ε. Γραμμένος.

«Το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ συμπληρώνοντας φέτος 25 χρόνια λειτουργίας, διοργανώνει το φετινό συνέδριο έχοντας κατανοήσει τη σοβαρότητα των θεμάτων γύρω από το σύγχρονο αθλητισμό και την ανάγκη της πληρέστερης ενημέρωσης του ιατρικού καθώς και του αθλητικού κόσμου της χώρας μας σε τομείς της Αθλητιατρικής» τονίζει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Καθηγητής Αθλητιατρικής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ Αστέριος Δεληγιάννης.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.  Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο Συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ARTION Conferences & Events, στο τηλ: 2310250927 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα

Κορόμηλο: γνωρίστε τα

Το κορόμηλο είναι ένα είδος φρούτου, το οποίο