Οι θέσεις της ΡευΜΑζήν για τα βιο-ομοειδή φάρμακα -- "• Βιο-ομοειδή χαρακτηρίζονται εκείνα τα ..." -- 17 Μαϊος 2019
Νόσος Hashimoto: Μειώνει η θυρεοειδεκτομή τα συμπτώματα; -- "Η ολική θυρεοειδεκτομή μπορεί να ..." -- 16 Μαϊος 2019
Πότε πρέπει να αρχίζει η ορθοδοντική θεραπεία -- "Παγκόσμια Ημέρα Ορθοδοντικής Υγείας ..." -- 15 Μαϊος 2019
Θυρεοειδης. Μελέτες τον ενοχοποιούν για εμφάνιση κολπικής μαρμαρυγής -- "Οι μεταβολές στη λειτουργία του ..." -- 14 Μαϊος 2019
Γυμναστική με βάρη: Πού οφείλονται οι τραυματισμοί στον ώμο; -- "Υψηλό κίνδυνο τραυματισμού του ώμου και ..." -- 13 Μαϊος 2019
Γιορτή της Μητέρας: Ποιος είναι ο ρόλος της μητέρας, τι γιορτάζουμε -- "Μάνα, μητέρα, μαμά. Μανάδες ηρωίδες, ..." -- 12 Μαϊος 2019
Κνησμός: 10 αιτίες επίμονης φαγούρας στο δέρμα -- "Ο κνησμός είναι κάτι που όλοι μπορούμε ..." -- 12 Μαϊος 2019
2ο Διεθνές Συνέδριο ώμου “Athens Shoulder Course” στην Αθήνα

Η Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Υγεία διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το διεθνές σεμινάριο Athens Shoulder Course. Η διοργάνωση φέτος θα έχει διεθνή χαρακτήρα, αφού πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιταλική Αρθροσκοπική Εταιρεία (Societa Italiana di Arthroscopia). Στόχος του σεμιναρίου είναι η ορθή, σφαιρική και ολοκληρωμένη ενημέρωση Ελλήνων και Ξένων ορθοπαιδικών πάνω στις νέες και καινοτόμες μεθόδους, σχετικά με την χειρουργική ώμου.

Το συνέδριο περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες διαλέξεις σχετικές με όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους χειρουργούς του ώμου. Έλληνες διακεκριμένοι ορθοπαιδικοί και ορισμένοι από τους εμπειρότερους Ευρωπαίους χειρουργούς ώμου είναι καλεσμένοι σε αυτό. Περιλαμβάνει επίσης, την live αναμετάδοση χειρουργείων για την αποτύπωση των δυσκολιών και την αντιμετώπισή τους σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν και να εφαρμόσουν σε πτωματικά παρασκευάσματα τις πιο σύγχρονες τεχνικές της αρθροσκοπικής και ανοικτής χειρουργικής του ώμου.  Αυτός είναι και ο λόγος που το Athens Shoulder Course είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ιατρικά συνέδρια σε όλη την Ευρώπη.
Το σεμινάριο αυτό θα λάβει χώρα στην Αθήνα κατά την 1η, 2 και 3 Φεβρουαρίου. Το θεωρητικό μέρος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου ‘Νικόλαος Λούρος’ του Νοσοκομείου Μητέρα, ενώ το πρακτικό μέρος στο εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο Πρόεδρος του Athens Shoulder Course, Διευθυντής της Γ΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία, κος Εμμανουήλ Αντωνογιαννάκης, πρωτοπόρος και με πολυετή εμπειρία στην Χειρουργική του Ώμου, δήλωσε για το συνέδριο “Κυριότερος στόχος μας είναι να ανταλλάξουμε απόψεις με τους συναδέρφους μας, να μοιραστούμε την εμπειρία και τις αγωνίες μας για τους ασθενείς και να μπορέσουμε να μεταφέρουμε την γνώση στους νεώτερους συναδέρφους μας έτσι ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν αποτελεσματικά τις πιο σύγχρονες πρακτικές”.
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του σεμιναρίου, ορθοπαιδικός χειρουργός Εμμανουήλ Μπριλάκης, δήλωσε «Η φετινή προσπάθεια έχει στόχο την διοργάνωση ενός σεμιναρίου εφάμιλλου των καλύτερων Ευρωπαϊκών. Η αιγίδα τόσο της Ευρωπαικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας όσο και της Παγκόσμιας Αρθροσκοπικής Εταιρείας αλλά και η πολυπληθής συμμετοχή από Ορθοπαιδικούς του εξωτερικού μας γεμίζουν ικανοποίηση και επιβραβεύουν τις προσπάθειές μας.»
Το Athens Shoulder Course, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πετυχημένα ευρωπαϊκά ιατρικά συνέδρια. Οι παρουσίες αξιόλογων ομιλητών, η ζωντανή αναμετάδοση χειρουργείων και η πρακτική άσκηση, το καθιστούν ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για όποιον νέο ορθοπαιδικό χειρουργό ενδιαφέρεται για την χειρουργική του ώμου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Digital Tempo                                                Εμμανουήλ Μπριλάκης
4th Solomou Str.,                                          Ορθοπαιδικός Χειρουργός
153 41, Agia Paraskevi, Athens, Greece      Αιόλου 30Α, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου
Tel.: +30 210 6082271                                  Tel: 210 98 30 991 & Tel: 6973 71 70 69
www.digitaltempo.gr                                      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι θέσεις της ΡευΜΑζήν

• Βιο-ομοειδή χαρακτηρίζονται εκείνα τα προϊόντα

Νόσος Hashimoto: Μειώνει

Η ολική θυρεοειδεκτομή μπορεί να μειώσει τα