Τίτλοι Νέων:
Walk For Life | Κυρ, 4 Φεβ 2024 09:30 | Αγορά ΚΠΙΣΝ -- "WALK FOR LIFE Μία συμβολική διαδρομή ..." -- 03 Φεβρουαρίου 2024
Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου 4 Φεβρουαρίου 2024 -- "Ο καρκίνος είναι μια νόσος συχνή και ..." -- 03 Φεβρουαρίου 2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου -4 Φεβρουαρίου -- "Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου -4 ..." -- 03 Φεβρουαρίου 2024
Ανδρική υπογονιμότητα: Συνδέεται με την εφηβική παχυσαρκία; -- "Σε κίνδυνο βρίσκεται η μελλοντική ..." -- 07 Ιανουαρίου 2024
Πνευμονική αποκατάσταση: Ποιους ασθενείς αφορά; -- "Νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την ..." -- 06 Ιανουαρίου 2024
Επηρεάζουν οι αλλαγές του καιρού τη ρευματοειδή αρθρίτιδα; -- "Πολλοί πάσχοντες από ρευματοειδή ..." -- 06 Ιανουαρίου 2024
Σακχαρώδης διαβήτης και καρδιά -- "Η διαβητική καρδιοπάθεια είναι από τα ..." -- 05 Ιανουαρίου 2024
Τα drones στην υπηρεσία της Γραμμής Ζωής-Silver Alert και της ΕΟΔΑ

H flygreecedrone έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τη Γραμμή Ζωής - Silver Alert 1065 και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) με σκοπό να βοηθήσει εθελοντικά στην αποτελεσματικότερη αναζήτηση αγνοουμένων ή ανθρώπων που χρειάζονται άμεση βοήθεια μέσω της χρήσης σύγχρονων drones.

Η flygreecedrone ενεργώντας πάντα με γνώμονα την κοινωνική της ευαισθησία απέναντι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αλλά και με την πολυετή εμπειρία της στο χειρισμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, κινητοποιείται άμεσα για τον έγκαιρο εντοπισμό κάθε εξαφανισμένου (σε δύσβατες και μη περιοχές) και το αίσιο τέλος για εκείνον και την οικογένειά του. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν ήδη 82 χλμ. πτήσεων σε 16 αποστολές για την ανεύρεση ηλικιωμένου στη περιοχή των Μεγάρων Αττικής.

Πλέον η τεχνολογία κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Όχι με ένα ζευγάρι «μαγικά φτερά» αλλά με τα drones που πετούν και καταγράφουν τον κόσμο μας από ψηλά.

Εναέριες βιντεοσκοπήσεις, εικονικές επισκέψεις, πανοραμικές φωτογραφίες, από διαφορετικά υψόμετρα και γωνίες προσέγγισης, συνθέτουν το μυστικό για μια συναρπαστική παρουσίαση διαφορετικών γωνιών και τοπίων.

Χρησιμοποιώντας ιπτάμενες κάμερες, η ομάδα της flygreecedrone, μπορεί να κάνει εναέριες βόλτες πάνω από καταλύματα, πολιτιστικά κέντρα, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, λιμάνια και έργα υποδομών, μέχρι και παραλίες με κρυστάλλινα νερά, κόλπους, χερσονήσους, δάση, αμπελώνες και καταφύγια, ώστε να αναδείξει την ομορφιά  και την ιστορία του τόπου και να την προβάλλει σε κάθε πιθανό επισκέπτη. Μέρη που δεν έχουν προσεγγιστεί μέχρι τώρα αλλά και προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να διαφημιστούν με τον πιο άμεσο και εντυπωσιακό τρόπο (π.χ. σκάφη, τουριστικές εκδρομές κτλ.). Κάθε είδους επιχείρηση μπορεί να προωθηθεί στο διαδίκτυο μέσω των εναέριων βίντεο και φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας και να γίνουν πόλος έλξης ακόμη περισσότερων πελατών. Αναξιοποίητα κονδύλια μπορούν να επενδυθούν για την προβολή ενός τόπου σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, μέσω της διάδοσης των συγκεκριμένων βίντεο, που θα εναλλάσσουν εικόνες - σαν κινούμενες κάρτ ποστάλ! Επίσης οι υπηρεσίες της flygreedrone μπορούν να συνδυαστούν με σπικάζ που αναλαμβάνουν επαγγελματίες εκφωνητές, μαζί με την ανάλογη μουσική, έτσι ώστε οι εικονικές περιηγήσεις να γίνουν ωραία κλιπάκια γεμάτα πληροφορίες. Η  flygreecedrone αναλαμβάνει να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση από γάμους μέχρι και πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα (φεστιβάλ, γιορτές, αγώνες κλπ),  δίνοντας μια άλλη διάσταση σε αυτά που συμβαίνουν και καταγράφοντας τα γεγονότα που διαδραματίζονται με άλλη «ματιά». Κάτι που δεν μπορεί να αναδείξει μια απλή φωτογραφική εδάφους.

Εκτός από τα εξωτερικά όμως πλάνα, η flygreecedrone πραγματοποιεί και εσωτερικές περιηγήσεις σε χώρους, με τέτοια ευελιξία, ώστε να σας προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα ευκρίνειας και ρεαλιστικό ταυτόχρονα.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι, ότι σε σύγκριση με τις αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο ή αεροσκάφος - όπου η flygreecedrone γνωρίζει από πρώτο χέρι καθότι ο ιδρυτής της είναι έμπειρος χειριστής ελικοπτέρων-, η βιντεογραφία με drone είναι πολύ φθηνότερη και ευκολότερη να οργανωθεί.

Τα οφέλη βέβαια με την χρήση των σύγχρονων drones είναι πολλαπλά. Τα πτητικά αυτά μέσα εκτός από εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες, έχουν και ρόλο σωτήριο, όταν κινδυνεύει μια ανθρώπινη ζωή.  

Μπορούν να εντοπίσουν και να προλάβουν άμεσα μια εστία φωτιάς που τείνει να εξαπλωθεί, πετώντας πάνω από μια δυσπρόσιτη περιοχή, χωρίς να κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στη παρακολούθηση λουόμενων σε δημοφιλείς παραλίες και πολλές φορές να λάβουν ενεργό ρόλο σε προσπάθειες διάσωσης με σωσίβια.

Δείτε σχετικό video για ναυαγοσωστική χρήση
Δείτε σχετικό video διάσωσης ασθενή με καρδιακή προσβολή
Δείτε σχετικό video συνεργασίας με Γραμμή Ζωής 10-65 Silver Alert

Για περισσότερες πληροφορίες

www.flygreecedrone.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοφιλή Άρθρα

Walk For Life | Κυρ, 4

WALK FOR LIFE Μία συμβολική διαδρομή για όλους!

+ View

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Ο καρκίνος είναι μια νόσος συχνή και προσβάλλει

+ View

Παγκόσμια Ημέρα κατά του

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου -4

+ View

Ανδρική υπογονιμότητα:

Σε κίνδυνο βρίσκεται η μελλοντική γονιμότητα των

+ View

Πνευμονική αποκατάσταση:

Νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αποκατάσταση

+ View

Επηρεάζουν οι αλλαγές

Πολλοί πάσχοντες από ρευματοειδή αρθρίτιδα

+ View

Σακχαρώδης διαβήτης και

Η διαβητική καρδιοπάθεια είναι από τα

+ View

Πρόσκληση στο δωρεάν

Τι είναι ο εκφοβισμός, πώς μπορούμε να

+ View

Ενδιαφέροντα

Μεγάλη επιτυχία για το ...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το DYO FORUM, ...

+ View

Πιάνω γρομπαλάκι στο ...

Το γρομπαλάκι είναι μικρό εξόγκωμα που μπορεί να ...

+ View

1st International ...

Το ΥΓΕΙΑ και το Metropolitan Hospital, μέλη του ...

+ View

Συνέδρια

13ο Συνέδριο ...

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ...

19ο Ετήσιο Συνέδριο: ...

Στη σύγχρονη εποχή, η αντιμετώπιση μεγάλου αριθμού ...

20ο Πανελλήνιο ...

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών (ΠΕΦ) αποτελεί το επιστημονικό ...

3o Πανελλήνιο Συνέδριο ...

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Η Ελληνική Εταιρεία ...

Πρώτες βοήθειες Επιλογές

Δηλητηριάσεις

Δηλητήριο είναι κάθε ουσία που μπορεί να εισέλθει στον ...

Πρώτες βοήθειες

Ορισμός Πρώτη Βοήθεια είναι η άμεση και προσωρινή φροντίδα ...

Κακώσεις Αρθρώσεων - ...

Κακώσεις Αρθρώσεων Οι αρθρώσεις σχηματίζονται από την ένωση ...

ΕΚΑΒ – ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ...

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ...

Scroll to top