Προστάτης: Ποιες εγχειρήσεις γίνονται για την καλοήθη υπερπλασία -- "Η διόγκωση του προστάτη αποτελεί μία ..." -- 09 Δεκεμβρίου 2018
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία ενημέρωσης για τον ιό HIV/AIDS -- "από την Gilead Sciences Ελλάς και την ..." -- 08 Δεκεμβρίου 2018
Δωροεπιταγή διακοσίων ευρώ ( 200 € ) -- "Το MEDI FAMILY σε συνεργασία με το ..." -- 07 Δεκεμβρίου 2018
Αλλάζουν τα δεδομένα για τις ενδο-νοσοκομειακές λοιμώξεις και τις ουρολοιμώξεις; -- "Κοινός μηχανισμός προκλησης. Ελπίδα ..." -- 07 Δεκεμβρίου 2018
Χειρουργική ομάδα του πολυϊατρείο, Ιατρικής Μέριμνας Πρωτοβάθμιας Υγείας Medi ... -- "Ομάδα επίλεκτων ιατρών, με πολύχρονη ..." -- 06 Δεκεμβρίου 2018
SOS Καλπάζει ο καρκίνος του θυρεοειδούς -- "Σήμα κινδύνου για τον καρκίνο του ..." -- 05 Δεκεμβρίου 2018
Επιστημονική Διημερίδα του Διαβητολογικού Κέντρου του Metropolitan General για ... -- "Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ..." -- 04 Δεκεμβρίου 2018
14η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων. Το παιδί στο κέντρο των παιδιατρικών εξελίξεων.

Η Ευρωκλινική Παίδων, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με την παιδιατρική κοινότητα, πραγματοποίησε για ακόμη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία την 14η Επιστημονική της Ημερίδα, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα «Ολυμπία» στην Αίγλη Ζαππείου.

Από αριστερά: ο κος Μιχαήλ Σούτης, Τομεάρχης Παιδιατρικού Τομέα Ευρωκλινικής Παίδων με τον κο Ευγένιο Τριβιζά, Εγκληματολόγο – Συγγραφέα

Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και με τις ενδιαφέρουσες επιστημονικές τους παρουσιάσεις, καταξιωμένοι παιδίατροι αλλά και καθηγητές της Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κος Ευγένιος Τριβιζάς, Εγκληματολόγος – Συγγραφέας, ο οποίος άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην ημερίδα με μία σύγχρονη και επίκαιρη ομιλία.

Περισσότεροι από 300 παιδίατροι και λοιποί επιστήμονες έδωσαν το παρών και ενημερώθηκαν για επίκαιρα παιδιατρικά θέματα, τα οποία εμφανίζουν τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για την παιδιατρική επιστήμη όσο και για την καθημερινή κλινική πράξη. Μερικά από τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν οι παράγοντες που επηρεάζουν το άσθμα στην παιδική ηλικία, η διάγνωση και αντιμετώπιση δυσλιπιδαιμίας στα παιδιά, ο ρόλος του νεογνολόγου και παιδιάτρου στη διάγνωση των κληρονομικών μεταβολικών νοσημάτων, η παλινδρομική νόσος σε βρέφη και παιδιά κ.α.

Ο εγκληματολόγος-συγγραφέας κος Ευγένιος Τριβιζάς μετά την εμπνευσμένη ομιλία του συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Τα παραμύθια στοχεύουν στην ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και στην καλλιέργεια της φαντασίας, δύο από τις πιο παραμελημένες πλευρές της ανατροφής των παιδιών μας. Από τη σωματική και πνευματική υγεία τους εξαρτάται το μέλλον και η πρόοδος κάθε κοινωνίας. Είναι τιμή και χαρά μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να λάβω μέρος στην Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων και να απευθυνθώ σε ανθρώπους που αγαπάνε και φροντίζουν επιστημονικά το παιδί. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό και απαιτητικό έργο τους.»

Από αριστερά: Μαρία Κατσικάρη, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Ευρωκλινικής Παίδων, Ελένη Τσάπρα, Διευθύντρια Παιδιατρικού Τμήματος Ευρωκλινικής Παίδων, Μιχαήλ Σούτης, Τομεάρχης Παιδιατρικού Τομέα Ευρωκλινικής Παίδων, Ευγένιος Τριβιζάς, Εγκληματολόγος – Συγγραφέας, Νίκος Γκούμας, Διευθυντής Νοσηλευτικές Υπηρεσίας Ευρωκλινικής, Ρίτα Καντζιά, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ευρωκλινικής, Πέτρος Λούκας, Διοικητικός Διευθυντής Ευρωκλινικής

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα η Ευρωκλινική Παίδων γιορτάζει 16 χρόνια πορείας στην Παιδιατρική φροντίδα. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς, καθώς συμπληρώσαμε 20 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωκλινικής Αθηνών και δεσμευτήκαμε να πορευτούμε δίπλα σε τρεις από τις μεγαλύτερες οργανώσεις με κέντρο το παιδί. Η 14η Επιστημονική μας Ημερίδα, εκτός από μία καλή ευκαιρία προσφοράς στην ενημέρωση της παιδιατρικής κοινότητας, αποτελεί επίσης θεμέλιο της προσπάθειάς μας να βρισκόμαστε ουσιαστικά κοντά στα παιδιά»

Ο κ. Μιχαήλ Σούτης, Διευθυντής Παιδοχειρουργός και Τομεάρχης Παιδιατρικού Τομέα Ευρωκλινικής Παίδων δήλωσε ότι: «Κοινός στόχος των Επιστημονικών Ημερίδων που διοργανώνουμε όλα αυτά τα χρόνια είναι να συμβάλλουμε κι εμείς στη διάδοση της γνώσης της ιατρικής επιστήμης και στην πληρέστερη ενημέρωση της Παιδιατρικής κοινότητας».

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές και τις δηλώσεις τις ημερίδας εδώ: https://goo.gl/Kxbf6B

Προστάτης: Ποιες

Η διόγκωση του προστάτη αποτελεί μία από τις

Με μεγάλη επιτυχία

από την Gilead Sciences Ελλάς και την Ελληνική

Αλλάζουν τα δεδομένα για

Κοινός μηχανισμός προκλησης. Ελπίδα μείωσης τους.

Χειρουργική ομάδα του

Ομάδα επίλεκτων ιατρών, με πολύχρονη εμπειρία,

SOS Καλπάζει ο καρκίνος

Σήμα κινδύνου για τον καρκίνο του θυρεοειδούς