Αρθροπλαστική καρπού αποτρέπει χιλιάδες αναπηρίες -- "Χιλιάδες αναπηρίες χεριών αποτρέπει ..." -- 26 Μαϊος 2020
Ρινοπλαστική: Μπορώ να φοράω μάσκα; -- "Ανεπιφύλακτα συστήνεται η χρήση ..." -- 25 Μαϊος 2020
Πως επηρεάζει ο νέος κορωνοϊός τους ασθενείς με νόσο του Πάρκινσον -- "Οι πάσχοντες από νόσο του Πάρκινσον, αν ..." -- 24 Μαϊος 2020
8 δεδομένα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον καταρράκτη -- "Ο καταρράκτης είναι μία από τις ..." -- 23 Μαϊος 2020
«Νόσος COVID-19 & Παιδιατρική Ενδοκρινολογία» -- "Εντυπωσιακά στοιχεία παρουσιάστηκαν στο ..." -- 21 Μαϊος 2020
2ο Ιατρικό Συνέδριο με θέμα «Αυτοάνοσα νοσήματα: μια νέα απειλή του 21ου αιώνα – Τα νέα δεδομένα στη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα»

Πλήρη επιστημονική ενημέρωση για τα νεότερα δεδομένα στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, θα επιχειρήσουν να δώσουν διακεκριμένοι επαγγελματίες υγείας, κατά τη διάρκεια της Ημερίδας , με ευαισθησία και διάθεση προσφοράς στα θέματα του Τομέα Υγείας, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Δωρεάν κράτηση θέσης: https://www.iekalfa.gr/to-iek-alfa-diorganwnei-to-2o-iatriko-synedrio-me-thema-aytoanosa-nosimata

Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου, που έχει δικαίωμα στη σωστή και επιστημονική ενημέρωση σε θέματα υγείας, αλλά και των επαγγελματιών Υγείας, που έχουν χρέος να είναι καταρτισμένοι όσο το δυνατόν πληρέστερα, διοργανώνει το 2ο Ιατρικό Συνέδριο την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στο Capsis Hotel Thessaloniki , με θέμα την Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, μια χρόνια νόσο με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος.

Η Ημερίδα, με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες, ειδικούς στο θέμα της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες Υγείας, ιατρούς, ειδικούς και ειδικευόμενους, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους, αλλά και πολίτες, καθώς η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα είναι μια νόσος που επηρεάζει πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, 10.30 π.μ. – 14.00 π.μ., στο Capsis Hotel, Μοναστηρίου 16, στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλο κέρδος από την παρακολούθηση του Ιατρικού Συνεδρίου θα έχουν και οι σπουδαστές του Τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος αριθμεί 11 ειδικότητες σπουδών στα συναφή επαγγέλματα.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πρόγραμμα συνεδρίου
10.30 – 11.00: Προσέλευση – εγγραφές
11.00 - 11.30: «Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, κλινική εικόνα – διάγνωση» Λαδά Φωτεινή, Ρευματολόγος, Κλινική Άγιος Λουκάς
11.30 -12.00: «Χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων ασθενών με ρευματοειδή αρθρίτιδα» Λάκκος Θωμάς. ,Ορθοπεδικός χειρουργός, Παν. Ερλάνγκεν, Νυρεμβέργη Γερμανίας, Κλινική Άγιος Λουκάς