Ιαματικός και αθλητικός τουρισμός στο επίκεντρο της τουριστικής πολιτικής για ... -- "Δύο σημαντικές διοργανώσεις για τον ..." -- 10 Οκτωβρίου 2019
Συνάντηση εργασίας της Θετικής Φωνής με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας -- "Στο επίκεντρο τα επείγοντα ζητήματα της ..." -- 03 Οκτωβρίου 2019
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Ολιστικό πρόγραμμα εξάλειψης της ηπατίτιδας C σε ευάλωτους ... -- "Η έξαρση της ηπατίτιδας C (HCV) στις ..." -- 02 Οκτωβρίου 2019
1η Οκτωβρίου-Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων 2019 -- "Τα στατιστικά στοιχεία και οι ..." -- 01 Οκτωβρίου 2019
e-learning ΕΚΠΑ - Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής - Πρόγραμμα «Θεαίτητος» -- "Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής για το ..." -- 29 Σεπτεμβρίου 2019
Πολλά προβλήματα υγείας για εννέα στους δέκα ασθενείς με Πάρκινσον -- "Οι ασθενείς με νόσο Πάρκινσον ..." -- 23 Σεπτεμβρίου 2019
Στα ΜΜΕ αναζητούν γιατρειά οι Έλληνες, αλλά οι πληροφορίες δεν είναι πάντοτε ... -- "Σημαντική πηγή ενημέρωσης για την υγεία ..." -- 21 Σεπτεμβρίου 2019
Αυτισμός: Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

4μηνο Πρόγραμμα από το E-Learning του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αυτισμός: Συμπτώματα και Αντιμετώπιση» σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να προσφέρει γενικές και ειδικές γνώσεις σχετικά με τον αυτισμό, αλλά και να παρουσιάσει αντίστοιχες πρακτικές δεξιότητες. Αποβλέπει στην εξοικείωση των εκπαιδευoμένων με τις διάφορες θεραπευτικές τεχνικές που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση αυτής της τόσο πολύπλοκης διαταραχής, με θεωρητικές αναφορές και πλήθος κλινικών παραδειγμάτων.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα έχει οργανωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να δώσει την δυνατότητα σε γονείς και ειδικούς, αλλά και σε κάποιον που δεν έχει καμία απολύτως γνώση του αυτισμού, να κατανοήσει σε βάθος πώς και γιατί οι αυτιστικοί, είτε είναι παιδιά είτε έφηβοι ή ενήλικες, σκέφτονται και λειτουργούν με έναν τόσο ιδιαίτερο τρόπο.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από live streaming συνάντηση στην θεματική: Προληπτικές παρεμβάσεις στην ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων με εισηγήτρια την Ελένη Λαζαράτου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής, Α΄ Ψυχιατρική Κλινική, της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

(Η σύγχρονη (real time) εξ αποστάσεως εκπαίδευση (live streaming) πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή τα οποία καλούνται οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθήσουν από τον χώρο τους, σε συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, χωρίς να είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία.

Το Live Streaming παρέχει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να έχουν στον υπολογιστή τους ήχο και εικόνα και να μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές, είτε φωνητικά είτε γραπτά).

Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Προγράμματος είναι η Ελένη Λαζαράτου, Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο elearningekpa.gr

Κάντε αίτηση τώρα

Ιαματικός και αθλητικός

Δύο σημαντικές διοργανώσεις για τον ιαματικό και