Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Δυτικής Ιατρικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής ... -- "Παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων της ..." -- 20 Νοεμβρίου 2019
Καρκίνος μαστού: Τι ρόλο παίζει η ποιότητα και η ποσότητα στη διατροφή μας; -- "Η ποιότητα και η ποσότητα στη διατροφή ..." -- 19 Νοεμβρίου 2019
Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Ατυχημάτων: Μια γιατρός ... -- "Κάθε χρόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς ..." -- 18 Νοεμβρίου 2019
Αμιγής αδυναμία στους μυς μυϊκή κατάπτωση και μυϊκή κόπωση -- "Το σύμπτωμα της μυϊκής αδυναμίας είναι ..." -- 17 Νοεμβρίου 2019
Προσοχή στις μεταβολές στο λαιμό των παιδιών συνιστούν οι Ω Ρ Γ -- "Οι γονείς που διαπιστώνουν οποιαδήποτε ..." -- 16 Νοεμβρίου 2019
Νόσος Πάρκινσον: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις θεραπείες -- "Η νόσος Πάρκινσον είναι μία προοδευτικά ..." -- 15 Νοεμβρίου 2019
29ο Συνεδριακό Εργαστήριο «Νέες Προοπτικές στην Αλλεργιολογία» -- "Επιστημονικό Πρόγραμμα Για 3 ημέρες ..." -- 14 Νοεμβρίου 2019
Ιαματικός και αθλητικός τουρισμός στο επίκεντρο της τουριστικής πολιτικής για τον θεματικό τουρισμό

Δύο σημαντικές διοργανώσεις για τον ιαματικό και αθλητικό τουρισμό, πραγματοποιούνται από 11 έως 13 /10/19 στα Καμένα Βούρλα και το Άλσος Βεΐκου ( Γαλάτσι) αντίστοιχα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Και οι δύο διοργανώσεις έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού στην Ελλάδα που αποτελεί βασικό άξονα της εθνικής τουριστικής πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την ενίσχυση του εισερχόμενου τουριστικού ρεύματος στην χώρα μας και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Συγκεκριμένα :

Με στόχο την τοποθέτηση της Ελλάδας στον διεθνή χάρτη του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας και την προβολή των πλεονεκτημάτων της χώρας μας στη διεξαγωγή συνεδρίων, πραγματοποιείται στα Καμένα Βούρλα 11 έως 13/10 /19,το «5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ» με θέμα: « Η συμβολή της Ιαματικής Ιατρικής στον Τουρισμό Υγείας».

Η συμμετοχή των ξένων αντιπροσωπειών στο συνέδριο, επιστημόνων και καθηγητών του κλάδου, ενισχύει το διεθνές προφίλ της χώρα μας και προσδίδει προστιθέμενη αξία στον κλάδο, δεδομένου ότι ο ιατρικός τουρισμός, ο τουρισμός ευεξίας, υγείας και υγιούς πόλης, μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη 12 μήνες τον χρόνο. Πρόκειται για συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής – με Πρόεδρο τον καθηγητή Δερματολογίας κο Κωνσταντίνο Κουσκούκη- με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το εν λόγω συνέδριο έχει ήδη τεθεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ΚΕΔΕ, ΕΛΙΤΟΥΡ, Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγεία. Απώτερος στόχος των παραπάνω φορέων, είναι η καθιέρωση του συνεδρίου σε ετήσια βάση ώστε να αποτελεί προϊόν αιχμής για τη δημιουργία προσφορών στην εσωτερική αγορά.

Με στόχο την παγκόσμια προβολή της Ολυμπιακής Πόλης των Αθηνών & των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων της , ως προς τη διεξαγωγή αγώνων διεθνούς εμβέλειας, πραγματοποιούνται στο Άλσος Βεΐκου, επίσης 11 έως 13 Οκτωβρίου 2019, οι 8ων Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Πρόκειται για ετήσια διοργάνωση, που τείνει να γίνει θεσμός με αθλητικό, τουριστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, εθνικοί και παγκόσμιοι διεξάγονται από το 2012, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες αθλητές καθώς και σε εταιρικές ομάδες από την Ελλάδα & το εξωτερικό, να συμμετέχουν σε μια σειρά άρτιων αθλητικών διοργανώσεων υψηλών προδιαγραφών. Πραγματοποιούνται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας (HOCSH), μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (ΕFCS) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) υπό τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Κερασοβίτη.

Πρόσφατα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού, ανέθεσε στον Οργανισμό την υλοποίηση των «3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2020» οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ. Οι 1οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, υλοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2016, με τη συμμετοχή 5.000 αθλητών, στην Palma de Mallorca . Οι 2οι στην Γαλλία στην πόλη La Baule , όπου ο φορέας παρέλαβε από τους αξιωματούχους της πόλης τη σημαία για την διεξαγωγή των Αγώνων στην Αθήνα το έτος 2020.

Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο

Παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων της Κίνας και

Καρκίνος μαστού: Τι ρόλο

Η ποιότητα και η ποσότητα στη διατροφή μας