Εμβόλια κατά της COVID-19 και ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση -- "Η γνώση για το πώς η πανδημία της ..." -- 24 Ιανουαρίου 2022
Μεσοθεραπεία: Προσφέρει όσα υπόσχεται; -- "Αποτελεσματική και ασφαλής για τη ..." -- 23 Ιανουαρίου 2022
Αλλαγή φωνής θεαματικά αποτελέσματα δίνει επαναστατική μέθοδος με laser. -- "Θεαματικά αποτελέσματα στην αλλαγή ..." -- 23 Ιανουαρίου 2022
Κληρονομικός καρκίνος: Δυνατότητες πρόβλεψης και θεραπείας -- "Ένα πανόραμα της ιστορίας του καρκίνου ..." -- 23 Ιανουαρίου 2022
Ψωρίαση: Γιατί παρατηρείται έξαρση των συμπτωμάτων της τον χειμώνα -- "Περισσότεροι από τρεις στους δέκα ..." -- 22 Ιανουαρίου 2022
Πώς επηρεάζει το δέρμα η εγκυμοσύνη; -- "Αρκετά συχνή είναι η εμφάνιση ..." -- 22 Ιανουαρίου 2022
Η Θετική Φωνή χαιρετίζει την αναθεώρηση του εντύπου αιμοδοσίας και την άρση του ... -- "Η Θετική Φωνή (Σύλλογος Οροθετικών ..." -- 14 Ιανουαρίου 2022
ΠΕΑΝΔ "Ζω τη ζωή με ένα τραγούδι" Ένα μοναδικό τραγούδι για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό

Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει με την αγαπημένη σε όλους χροιά της φωνής της το «Ζω Τη Ζωή», μία μοναδική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους με στίχους του Θάνου Παπανικολάου και μας χαρίζουν ένα ξεχωριστό τραγούδι για καλό σκοπό!

Το «Ζω Τη Ζωή» δημιουργήθηκε για τους σκοπούς της καμπάνιας «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», που υλοποιείται από την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) σε συνεργασία με την Panik Records και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.). Οι δημιουργοί και η ερμηνεύτρια συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, γνωστός για την προσφορά του προς τα παιδιά, δημιούργησε για τις ανάγκες της καμπάνιας μία σύνθεση γεμάτη θετική διάθεση, αισιοδοξία και φως, που ο Θάνος Παπανικολάου «έντυσε» με λέξεις και η Μελίνα Ασλανίδου «ντύνει» με την εκπληκτική ερμηνεία της. Το «Ζω Τη Ζωή» μεταφέρεται και στις οθόνες μας, μέσα από ένα εξίσου positive vibes και κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

Το «Ζω Τη Ζωή» είναι το μουσικό όχημα της καμπάνιας «Ζω Τη Ζωή Μ’ Ένα Τραγούδι», που απώτερο στόχο έχει τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Στην Ελλάδα, περισσότερα από 150 παιδιά ετησίως διαγιγνώσκονται με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, αριθμός που φαίνεται να αυξάνει συνεχώς, ενώ παγκοσμίως, σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Διαβήτη (IDF), ο αριθμός των διαγνωσμένων παιδιών και εφήβων υπερβαίνει το 1,1 εκατομμύριο.

Τα έσοδα από το τραγούδι θα δοθούν από την Panik Records για τη χρηματοδότηση ενός ερευνητικού προγράμματος, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί από την Π.Ε.Α.Ν.Δ στους αρμόδιους φορείς και θα εστιάζει στη διάγνωση, την πρόληψη, τη φαρμακολογία (νέες τεχνικές ινσουλινοθεραπείας), τη γενετική, την επιδημιολογία, τη θεραπευτική αντιμετώπιση και τις επιπλοκές (πρόληψη, μηχανισμοί, επιδημιολογικά δεδομένα) για τη νόσο.

Τόσο το τραγούδι, όσο και το ερευνητικό πρόγραμμα, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο «Σεράφειο Κολυμβητήριο», όπου όλοι οι συντελεστές της καμπάνιας μίλησαν για τον σπουδαίο σκοπό της.

Πως μπορείτε να συμβάλλετε:

• Δείτε το video clip στο PanikYouTube, στη ροή του PanikTV (μέσω της ιστοσελίδας της Panik www.panikmusic.gr και του CosmoteTV), στα social media της Panik Records στο site & τα social media της Π.Ε.Α.Ν.Δ
• Σκανάρετε το QR Code του τραγουδιού στην αφίσα που θα αναρτηθεί πανελλαδικά σε σχολεία, διαβητολογικά ιατρεία και άλλα πολλά σημεία
• Κάνετε μια δωρεά (από 1 ευρώ) στην πλατφόρμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. που δημιουργήθηκε για την καμπάνια στο www.peand.gr
• Ακούστε το τραγούδι όσες περισσότερες φορές μπορείτε.

Ευχαριστούμε θερμά:

- τον Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, που αγκάλιασαν την καμπάνια μας θέτοντάς την υπό την αιγίδα τους
- τους χορηγούς Coffee Berry και Novo Nordisk Hellas
- τον υποστηρικτή BIOAXIS healthcare – diabetes
- και το Σεράφειο Δήμου Αθηναίων για τη διάθεση του χώρου για τη συνέντευξη Τύπου.

Εμβόλια κατά της

Η γνώση για το πώς η πανδημία της COVID-19

Μεσοθεραπεία: Προσφέρει

Αποτελεσματική και ασφαλής για τη βελτίωση της