Τίτλοι Νέων:
Διαβήτης: Οδηγίες για ανέμελες και ασφαλείς διακοπές -- "Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πλέον η ..." -- 26 Ιουνίου 2022
Κιρσοί: Πρακτικές συμβουλές για ένα καλοκαίρι χωρίς προβλήματα -- "Το καλοκαίρι και οι ιδιαίτερα υψηλές ..." -- 25 Ιουνίου 2022
Ήλιος και θάλασσα: Ιατρικά απρόοπτα και πρόληψη. -- "Τα εγκαύματα, η θερμοπληξία, τα ..." -- 24 Ιουνίου 2022
Είναι ασφαλές το κολύμπι μετά από πλαστική επέμβαση; -- "Προσεκτικές θα πρέπει να είναι οι ..." -- 23 Ιουνίου 2022
Αύξηση έως και 50% στη διάθεση self tests και στη διενέργεια rapid tests στα ... -- "Αύξηση που αγγίζει έως και το 50% ..." -- 22 Ιουνίου 2022
Η Αγγελική Καραβά Γενική Διευθύντρια στο ISLE Academy του Ομίλου SOFMEDICA.

Ο Όμιλος έχει ήδη επενδύσει 6 εκατ. ευρώ στην εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας, ενώ προγραμματίζει να διπλασιάσει το ύψος της επένδυσής του, εντός της επόμενης τριετίας.

Ο Όμιλος SOFMEDICA, ο κορυφαίος πάροχος καινοτόμων προϊόντων Iατροτεχνολογίας για την αντιμετώπιση θανατηφόρων παθήσεων, επέλεξε την Αγγελική Καραβά για τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του εκπαιδευτικού κέντρου ISLE Academy του ομίλου SOFMEDICA. Tο ISLE ACADEMY, από τα αρχικά των Innovation, Simulation & Learning Ecosystem, αποτελεί το πρώτο Κέντρο Προσομοίωσης για την Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Με την ανάθεση της ηγεσίας στην Αγγελική Καραβά, για το σύνολο των χωρών όπου δραστηριοποιείται - Ρουμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Κύπρο - το ISLE ACADEMY καθίσταται μία αυτόνομη, πλέον, επιχειρηματική οντότητα, κατά το πρότυπο των υπολοίπων επιτυχημένων εταιριών του Ομίλου SOFMEDICA: SOFMEDICA, EMERALD, MEDCITY και MEDILEASING.

Η Αγγελική Καραβά είναι κάτοχος BSc(Hons) Μικροβιολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ιολογίας (Σχολή Παθολογίας) του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει εκτενή πείρα στον τομέα της Υγείας στις διεθνείς αγορές, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της ως υπεύθυνη σε Εργαστήρια Έρευνας και Διαγνωστικής και έχοντας εν συνεχεία λάβει ανώτερες θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες Ιατρικής Τεχνολογίας, καθώς και σε φαρμακευτικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η BioMerieux, η Edwards Lifesciences, η Baxter και η FAMAR.

«Σε όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με χαρακτήριζε πάντα το πάθος για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας μέσα από διαφοροποιημένες προσεγγίσεις προηγμένων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών. Με τιμά ιδιαίτερα η ανάθεση της ηγεσίας του ISLE ACADEMY υπό την αιγίδα του Ομίλου SOFMEDICA, καθώς πρόκειται για έναν οργανισμό με μακρά ιστορία στην παροχή καινοτόμων ιατρικών τεχνολογιών, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τη διαρκή εκπαίδευση. Αναμφίβολα, λοιπόν, η ανάληψη των νέων καθηκόντων μου συνιστά σημαντικό ορόσημο για μένα. Ανυπομονώ να επενδύσω όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν τη νέα πρόκληση και να συνεργαστώ στενά με την εξαιρετική ομάδα στελεχών του Ομίλου και με διακεκριμένα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, έχοντας ως όραμα ένα εμπνευσμένο κέντρο επιστημονικής κατάρτισης και εκπαίδευσης, που είναι βασισμένο στην καινοτομία, προσβάσιμο σε όλους και κάνει πραγματικότητα τις βαθύτερες επιθυμίες για γνώση και πρόοδο όλων των Επαγγελματιών Υγείας», δηλώνει η Αγγελική Καραβά, Γενική Διευθύντρια του ISLE ACADEMY.

«Με την ενσωμάτωση της Αγγελικής στον οργανισμό μας και με τον καταλυτικό ρόλο που αυτή θα διαδραματίσει στις πέντε χώρες παρουσίας μας, ενισχύουμε το στρατηγικό πλάνο του Ομίλου SOFMEDICA συνεχίζοντας μια παράδοση 27 και πλέον ετών. Συνδυάζουμε την τεχνολογική καινοτομία με την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, προκειμένου να ενδυναμώσουμε έμπρακτα τους Επαγγελματίες Υγείας στην αποστολή τους να σώζουν ανθρώπινες ζωές. Ως πάροχοι καινοτόμων ιατρικών τεχνολογιών, θεωρούμε ότι η εστίαση στη δια βίου μάθηση αποτελεί απαραίτητο «όπλο» στον αγώνα για την καταπολέμηση απειλητικών για τη ζωή ασθενειών», λέει ο Γεώργιος Σοφιανός, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SOFMEDICA.

Το ISLE ACADEMY, με φυσική παρουσία σε τρεις χώρες της ΕΕ, τη Ρουμανία (έτος ίδρυσης το 2019), την Ελλάδα (έτος ίδρυσης το 2018) και τη Βουλγαρία, έχει συμβάλει στην εκπαίδευση και την πρακτική κατάρτιση περισσότερων από 20.000 επαγγελματιών υγείας έως σήμερα. Ο Όμιλος SOFMEDICA έχει επενδύσει ήδη έξι εκατομμύρια ευρώ στην ενίσχυση του ISLE ACADEMY και σχεδιάζει να διπλασιάσει την επένδυσή του στην επόμενη τριετία. Από την ίδρυση του προκατόχου του, το 2008 και την αλλαγή της επωνυμίας του, το 2018, το ISLE ACADEMY, έχει μια επιτυχημένη διαδρομή σε 10 πόλεις και σε 5 χώρες, με εγκαταστάσεις στην Αθήνα και το Βουκουρέστι και κινητή μονάδα ISLE ACADEMY στη Σόφια και το Πλέβεν. Αυτή τη στιγμή, ο στόχος του Ομίλου SOFMEDICA είναι η φυσική παρουσία του ISLE ACADEMY στις υπόλοιπες χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος, ξεκινώντας με τη Βουδαπέστη.

Χορηγίες επικοινωνίας του Life Club

Δημοφιλή Άρθρα

Διαβήτης: Οδηγίες για

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πλέον η φωτεινή,

+ View

Κιρσοί: Πρακτικές

Το καλοκαίρι και οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες

+ View

Ήλιος και θάλασσα:

Τα εγκαύματα, η θερμοπληξία, τα τσιμπήματα από

+ View

Είναι ασφαλές το κολύμπι

Προσεκτικές θα πρέπει να είναι οι γυναίκες που

+ View

Αύξηση έως και 50% στη

Αύξηση που αγγίζει έως και το 50% καταγράφεται

+ View

Παρουσίαση βιβλίου στον

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 20:00 η Αλυσίδα

+ View

Έγκαιρη παρέμβασης στην

Με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, το

+ View

Κάπνισμα: Επιπτώσεις και

Το κάπνισμα είναι μια ιδιαίτερα βλαβερή και

+ View

Ενδιαφέροντα

Παρελθόν σε 30 λεπτά τα ...

Ανώδυνα, αναίμακτα, χωρίς εκτομή ιστού και τον ...

+ View

Το πρήξιμο στα πόδια: Τι ...

Το πρήξιμο ή οίδημα στα πόδια είναι ιδιαίτερα ...

+ View

Τον τίτλο της καλύτερης ...

Τον τίτλο της καλύτερης  κλινικής ...

+ View

Κάρτα Μέλους

 

karta

Ατομική Ετήσια Συνδρομή Μέλους
με κάρτα για 1 Άτομο
ΜΟΝΟ 60€ ΕΤΗΣΙΩΣ

Εγγραφή τώρα

Προϋποθέσεις:
1. Η εγγραφή του κύριου μέλους στην υπηρεσία γίνεται δεκτή για άτομα μεγαλύτερα των 18 ετών
2. Αποδοχή των όρων χρήσης της συνδρομής στο www.life.net.gr  και των όρων χρήσης της Kάρτας Yγείας & Eυεξίας Life.

Συνέδρια

Χειρουργικές επεμβάσεις ...

39ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Διαμορφώνοντας το μέλλον στην ...

39ο Ετήσιο Συνέδριο ...

Ευρωπαϊκή Εταιρεία Περιοχικής Αναισθησίας και Θεραπείας Πόνου ...

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ...

«Η επόμενη μέρα στην περίθαλψη των ρευματοπαθών και στη ...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για ...

Ο Ελληνικός Σύλλογος για την Αταξία του Φρίντριχ διοργανώνει ...

Πρώτες βοήθειες Επιλογές

Κακώσεις Αρθρώσεων - ...

Κακώσεις Αρθρώσεων Οι αρθρώσεις σχηματίζονται από την ένωση ...

Δηλητηριάσεις

Δηλητήριο είναι κάθε ουσία που μπορεί να εισέλθει στον ...

Πρώτες Βοήθειες για ...

Γενικά για τις αιμορραγίες Αιμορραγία είναι η διαφυγή αίματος ...

ΕΚΑΒ – ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ...

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ...

  • Prev
  • Συνεργάτες - Πάροχοι
Scroll to top