Οισοφάγος Barrett: Μια επιπλοκή της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης -- "Οισοφάγος Barrett ονομάζεται μια ..." -- 23 Νοεμβρίου 2022
130η Αποστολή των Κινητών Ιατρικών Μονάδων | Ίος | Πεμ 24 Νοε - Κυρ 27 Νοε 2022 -- "Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των ..." -- 22 Νοεμβρίου 2022
Πρόσκληση στην Ημερίδα Ενημέρωσης του ευρωπαϊκού προγράμματος Dr.PED-Chef -- "Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε την ..." -- 22 Νοεμβρίου 2022
Χρόνια κόπωση: Γιατί προσβάλει κυρίως τις γυναίκες -- "Η χρόνια κόπωση αποτελεί παθολογική ..." -- 21 Νοεμβρίου 2022
Ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα για την προώθηση υγιεινών διατροφικών ... -- "Απευθύνεται σε παιδιάτρους και άλλους ..." -- 21 Νοεμβρίου 2022
Η Affidea φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Αξονικό Τομογράφο 128 τομών ... -- "Τεχνολογία αιχμής με επίκεντρο τους ..." -- 21 Νοεμβρίου 2022
21-27 Νοεμβρίου: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Κυστική Ίνωση -- "- Άλυτα παραμένουν σοβαρά ζητήματα που ..." -- 20 Νοεμβρίου 2022
Η Affidea φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Αξονικό Τομογράφο 128 τομών Revolution Maxima με πρωτοποριακή τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης

Τεχνολογία αιχμής με επίκεντρο τους εξεταζόμενους και την ασφάλειά τους

Σε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας επενδύει ο Όμιλος Affidea, εγκαθιστώντας μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας στα διαγνωστικά κέντρα του ανά την Ελλάδα.

Σκοπός του είναι όλοι οι πολίτες, όπου κι αν κατοικούν, να απολαμβάνουν τα τελευταία επιτεύγματα της ιατρικής τεχνολογίας. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε στην προμήθεια αξονικών τομογράφων υψηλής απόδοσης 128 τομών της GE Healthcare, με πρωτοποριακή τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης και με εξειδικευμένο πρόγραμμα χαμηλής δόσης ακτινοβολίας. Το νέο αυτό απεικονιστικό σύστημα αξονικής τομογραφίας, εξοπλισμένο με τεχνολογία Tεχνητής Nοημοσύνης, Revolution Maxima, είναι το πρώτο εγκατεστημένο στην Ελλάδα, καθώς εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ήδη στα διαγνωστικά κέντρα της Affidea στην Καβάλα και στην Κοζάνη.

Ο τελευταίας γενιάς αξονικός τομογράφος Revolution Maxima ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων, τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων, για μια βελτιωμένη εμπειρία σάρωσης, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης αυτόματης τοποθέτησης, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών, παρέχοντας αρτιότερη ποιότητα εικόνας σε μικρότερο χρόνο εξέτασης. Οι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν εκτός από εξετάσεις ρουτίνας και πιο εξειδικευμένες, όπως αξονική στεφανιογραφία, αξονική αγγειογραφία, αξονική πυελογραφία, αξονική κολονοσκόπηση, διασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και αποτελέσματα αξιοπιστίας.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες επενδύσεις σε ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, επισήμανε: «Πρωταρχικός στόχος όλων μας στην Affidea είναι η προσφορά ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης. Γι’ αυτό επενδύουμε στην “τελευταία λέξη” της ιατρικής τεχνολογίας και σε πρωτοποριακές μεθόδους, εφαρμόζοντας διαδικασίες που αποσκοπούν στη διαφύλαξη της ασφάλειας των εξεταζόμενων και παράλληλα στη διασφάλιση του βέλτιστου ιατρικού αποτελέσματος. Στην Affidea εγγυόμαστε υπεύθυνα ότι, τόσο με την τεχνολογία όσο και με το ιατρικό προσωπικό μας, παραμένουμε πρωτοπόροι στον κλάδο, με αφοσίωση στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της GE Healthcare Ελλάδας και Κύπρου, κ. Σπυρίδων Γκίκας, ανέφερε: «Η Affidea αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της GE Healthcare σε διεθνές επίπεδο με στόχο την βελτιστοποίηση της συνολικής εμπειρίας των ασθενών, αλλά και την διευκόλυνση και αναβάθμιση του έργου των επαγγελματιών της υγείας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε σταθερά την συνεργασία μας με την εγκατάσταση και λειτουργία απεικονιστικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών υγείας στα διαγνωστικά κέντρα Affidea».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Q5US_2uB5yY

Οισοφάγος Barrett: Μια

Οισοφάγος Barrett ονομάζεται μια παθολογική

130η Αποστολή των