Τίτλοι Νέων:
Ρίζες υδροξυλίου: Τα απολυμαντικά της φύσης που καταπολεμούν τους ιούς -- "Καθώς προχωρά το φθινόπωρο και πέφτει η ..." -- 28 Οκτωβρίου 2020
«Λοιμώξεις στο Σταυροδρόμι του 2020» 30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2020 Divani ... -- "Το Συνέδριο του Μεσογειακού Ινστιτούτου ..." -- 27 Οκτωβρίου 2020
Ρομποτική Χειρουργική Θεραπεία της Παχυσαρκίας: Μέθοδοι και πλεονεκτήματα -- "Η παχυσαρκία είναι μια χρόνια ..." -- 26 Οκτωβρίου 2020
Προστάτης: Οι κίνδυνοι από τις καθυστερήσεις στη θεραπεία -- "Η πανδημία που έχει προκαλέσει ο νέος ..." -- 25 Οκτωβρίου 2020
Εθελοντική δράση σε Σάμο και Φούρνους για την πρόληψη της COVID-19 -- "Ευαισθητοποιημένοι από το πρόβλημα της ..." -- 21 Οκτωβρίου 2020
Χειροποίητα ενεργειακά σνακ για μετά την άσκηση -- "Η γυμναστική και η διατροφή είναι δύο ..." -- 20 Οκτωβρίου 2020
Kορονοϊός: Αντιπαραθέσεις-Mάσκες, αποστάσεις, καραντίνα -- "Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις από ..." -- 20 Οκτωβρίου 2020
Οι top αδυνατιστικές θεραπείες σώματος για μετά την καραντίνα

Ποια θα είναι η πρώτη σας κίνηση μετά την καραντίνα; Στην περίπτωση, που επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τα 2-3 περιττά κιλά, που πήρατε το διάστημα του εγκλεισμού, αλλά και στην περίπτωση που επιθυμείτε να αποκτήσετε εύκολα μία καλλίγραμμη σιλουέτα, μία επίσκεψη στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχουν θεραπείες, με τη συμβολή των οποίων μπορείτε να δείτε άμεσα αποτελέσματα.

 

LPG: Για τοπικό λίπος και για κυτταρίτιδα

Το LPG (μηχανικό λιπομασάζ) είναι ένα μηχάνημα, που στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δυο κυλίνδρων, οι οποίοι κινητοποιούν και μηχανοποιούν τον δερματικό ιστό. Το αποτέλεσμα της μεθόδου αυτής είναι ένα πιο καλλίγραμμο σώμα, με απαλό και σφιχτό δέρμα.

Όπως λέει ο πλαστικός χειρουργός, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Απόστολος Γαϊτάνης: «Το LPG ενεργοποιεί και ανανεώνει τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος, χαρίζοντας καταπληκτικά αποτελέσματα. Κατά την διάρκεια της θεραπείας αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, ενεργοποιώντας παράλληλα τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Επίσης αποβάλλονται οι τοξίνες και οι κατακρατήσεις, που υπάρχουν στον οργανισμό».

Το LPG μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα (γάμπες, μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, πλάτη, χέρια) ή να δουλευτεί τοπικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Έχει την ικανότητα να στοχεύει στα δύσκολα σημεία του σώματος, όπως είναι οι λιποζώνες και να μικραίνει τον όγκο των λιποκυττάρων στις περιοχές αυτές, με αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά οι πόντοι. Επίσης καταπολεμά άμεσα την κυτταρίτιδα και λειαίνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», προσφέροντας δέρμα λείο και σφριγηλό. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 15-20 θεραπείες και μπορούν να γίνονται μέχρι και τρεις θεραπείες ανά εβδομάδα.

Ραδιοσυχνότητες: Για σύσφιξη και για κυτταρίτιδα

Οι ραδιοσυχνότητες έχουν ως αποτέλεσμα τη λείανση και τη σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και πιο λεπτούς μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη και να τονιστούν τα άκρα.

Ο κύριος Γαϊτάνης επισημαίνει ότι η θερμότητα, η οποία διαχέεται στους ιστούς, έχει σαν αποτέλεσμα να συρρικνώνονται τα λιποκύτταρα. Παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας.

«Η μέθοδος εφαρμόζεται σε περιοχές, που εμφανίζεται τοπικό πάχος, μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος και να επιφέρει σύσφιξη, αλλά και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Εφαρμόζεται επίσης και στα πλαϊνά της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια, στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός.

Συνήθως χρειάζονται συνολικά 6-8 συνεδρίες, οι οποίες επαναλαμβάνονται περίπου κάθε δέκα μέρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται μεγαλύτερη βελτίωση κατά τους 3-4 πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή. Η διαδικασία της θεραπείας με τις ραδιοσυχνότητες είναι απολύτως άνετη, γρήγορη και εντελώς ανώδυνη, λένε όσοι την έχουν δοκιμάσει.

Η εφαρμογή Accent αποτελεί μία πλήρη θεραπεία για το τοπικό πάχος και για την κυτταρίτιδα. Παρόλα αυτά, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να γίνει συνδυαστικά με την μέθοδο LPG. Κατά τον συνδυασμό των δύο αυτών θεραπειών μπορεί να πραγματοποιείται μία εφαρμογή Accent κάθε 10 μέρες και στο μεσοδιάστημα να πραγματοποιούνται οι εφαρμογές LPG, 2-3 φορές την εβδομάδα.

Diet Tube: Για γρήγορη απώλεια βάρους και αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας

Το Diet Tube είναι μία ιατρική θεραπευτική αγωγή, που προβλέπει απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε καθαρό λίπος, χωρίς να μειωθεί η μυϊκή μάζα. Η αποτελεσματικότητά του βασίζεται στην κέτωση, μία διαδικασία κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή ενέργειας, που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση. Έτσι το βάρος, που χάνεται, συνίσταται σε περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα.

Η κετογονική αυτή διατροφή είναι στην ουσία μία πρωτεϊνική διατροφή με υψηλή ποσότητα αμινοξέων, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα.

Αφορά στη λήψη φακέλων Diet Tube με μείγμα πρωτεϊνών (γάλακτος) υψηλής βιολογικής αξίας, που έχουν επιπλέον εμπλουτιστεί στα αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη, l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη. Παράγονται στην Ιταλία, σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Η διάρκειά της είναι δύο εβδομάδες, συν μία εβδομάδα ακόμη για τη συντήρηση.

«Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνουμε έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών, μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής, ενώ κατά την τρίτη γίνεται σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα. Το διατροφικό πρωτόκολλο των τριών εβδομάδων μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται, έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού και η διατροφή αυτή είναι κατάλληλη για γυναίκες και για άνδρες», καταλήγει ο ειδικός.

Χορηγίες επικοινωνίας του Life Club

Δημοφιλή Άρθρα

Ρίζες υδροξυλίου: Τα

Καθώς προχωρά το φθινόπωρο και πέφτει η

+ View

«Λοιμώξεις στο

Το Συνέδριο του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μελέτης

+ View

Ρομποτική Χειρουργική

Η παχυσαρκία είναι μια χρόνια διατροφική και

+ View

Προστάτης: Οι κίνδυνοι

Η πανδημία που έχει προκαλέσει ο νέος κορωνοϊός

+ View

Εθελοντική δράση σε Σάμο

Ευαισθητοποιημένοι από το πρόβλημα της πανδημίας

+ View

Χειροποίητα ενεργειακά

Η γυμναστική και η διατροφή είναι δύο έννοιες που

+ View

Kορονοϊός:

Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις από πολίτες ή

+ View

Πρότυπα ομορφιάς και GNTM

Ένας νέος κύκλος του GNTM ξεκίνησε με νέες και

+ View

Ενδιαφέροντα

Νήματα προσώπου: Είναι ...

Πρόθυμοι να υποβληθούν σε αισθητικές ...

+ View

Γιατί είναι πιο συχνά τα ...

Κυστίτιδες, ουρολοιμώξεις, κολικοί νεφρού... ...

+ View

Σύνδρομα κόπωσης και ...

ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΗ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ ...

+ View

Κάρτα Μέλους

 

karta

Ατομική Ετήσια Συνδρομή Μέλους
με κάρτα για 1 Άτομο
ΜΟΝΟ 60€ ΕΤΗΣΙΩΣ

Εγγραφή τώρα

Προϋποθέσεις:
1. Η εγγραφή του κύριου μέλους στην υπηρεσία γίνεται δεκτή για άτομα μεγαλύτερα των 18 ετών
2. Αποδοχή των όρων χρήσης της συνδρομής στο www.life.net.gr  και των όρων χρήσης της Kάρτας Yγείας & Eυεξίας Life.

Συνέδρια

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ...

Ανταποκρινόμενη με αίσθημα ευθύνης στις ιδιαίτερες συνθήκες ...

3ο συνέδριο ...

Το 3ο συνέδριο Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης ...

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο ...

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας διοργανώνει το 14ο ...

9ο Συνέδριο Βιοχημείας και ...

Η Ελληνική Εταιρία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης σας ...

Πρώτες βοήθειες Επιλογές

ΕΚΑΒ – ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ...

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ...

Δηλητηριάσεις

Δηλητήριο είναι κάθε ουσία που μπορεί να εισέλθει στον ...

Δόντια: Πρώτες βοήθειες ...

Η στοματική κοιλότητα καλύπτει μόλις το 1% του ανθρώπινου ...

Πρώτες Βοήθειες για ...

Γενικά για τις αιμορραγίες Αιμορραγία είναι η διαφυγή αίματος ...

  • Prev
  • Συνεργάτες - Πάροχοι
Scroll to top